Myyjille

Tämän vuoden Omenakarnevaalit järjestetään lauantaina 19.9.2020 klo 10 – 16. Viime vuonna lähes 5000 kävijää houkutellut Omenakarnevaalit levittäytyy totuttuun tapaan Lohjan Museon alueelle. Myyntipaikkoja löytyy navetanalueelta sekä toimintakentältä. Myyntipaikkoja on yhteensä 103 kpl. Markkina-alueen kartta löytyy TÄÄLTÄ.

Viime vuoden myyjillä on mahdollisuus varata edellisvuoden paikan ti 31.3.2020. saakka, tämän jälkeen on kaikki paikat vapautuvat myyntiin.

HINNASTO:

• Valmis puukoju 2*2 hinta 50€ (+alv. 24%)
• Oma koju 2*2 hinta 50€ (+alv. 24%)
• Oma koju 4*4 hinta 75€ (+alv. 24%)

Hinnat ovat voimassa 31.8.2020 saakka, jonka jälkeen hintoihin listään +20%

HUOMIOITAVAA
• Kojuja on myynnissä kolmea tyyppiä: 2*2m valmis puukoju, 2*2m kojupaikka sekä 4*4m kojupaikka
• Jätämme kojujen väliin noin 50cm, jotta myyjät pääsevät kulkemaan tarvittaessa kojujen eteen, mutta emme pysty lupaamaan myyntiä kaikille kolmelta sivulta.
• Mikäli tarvitset sähköä, muistathan mainita sen varaustilanteessa. Lohjan Museon alueen sähkön saanti on rajallinen ja joudumme arvioimaan sähkön saannin tapauskohtaisesti.
• Listaamme kotisivuillemme kaikki omenaan liittyvät myyntituotteet ja niiden myyjät. Joten lisänäkyvyyden saamiseksi, muista mainita omenatuotteesi jo varausvaiheessa. Voit myös lähettää tuotteista kuvia ja julkaisemme ne kotisivuilla sekä Facebook-sivuilla
• Myyntiin voi tuoda omenan lisäksi muutakin syksyn satoa ja sadosta valmistettuja tuotteita, käsitöitä tai muuten tapahtuman henkeen sopivia tuotteita.
• Kojut tulee koristella tapahtuman teeman eli omenan ja sadonkorjuuhengen mukaisesti.

Peruutusehdot: Myyntipaikan voi peruuttaa veloituksetta 31.8. mennessä. Tämän jälkeen peruutettujen myyntipaikkojen maksuja emme palauta .

Myyntipaikkojen varaus ja lisätietoa:

Lohjan Matkailupalvelukeskus
tourist@lohja.fi,
p. 044 – 369 1309,

INFOA MYYJILLE

Myyntipaikat ja -aika

Myyntiaika Lauantai 21.9. klo 10-16. Kojut tulee valmistella klo 7.00 – 9.30 ja tyhjentää klo 16.00 – 18.00. Markkina-alueen kartan löydät TÄÄLTÄ.

Muistathan koristella kojun sadonkorjuuhenkisesti. Valmiisiin kojuihin saa laitta koristeita kiinni, mutta kaikki naulat ja vastaavat tulee ottaa pois, jotta kojuja purettaessa kukaan ei satuta itseään.

HUOM! VALMIIT KOJUT EIVÄT OLE SATEEN PITÄVIÄ, joten tuo mukanasi vedenpitävä kangas/pressu. Huomioithan myös, ettei kojussa ole lattiaa.

Myyntituotteet:
Myyntiin voi tuoda omenan lisäksi muutakin syksyn satoa ja sadosta valmistettuja tuotteita – ohessa myös käsitöitä tai muuten tapahtuman henkeen sopivia tuotteita.

Vuoden 2020 Omenatuote:

Omenakarnevaaleilla järjestetään myös kilpailu Vuoden Omenatuote- titteleistä. Osallistuminen kilpailuun kannattaa, sillä parhaat tuotteet palkitaan ilmaisella näkyvyydellä omenakarnevaalien ohjelmassa. Vuoden Omenatuote voi olla mikä vain omenaan liittyvä tuote. Vuoden omenatuote tittelin voittajat julkistetaan tapahtumapäivänä klo 12.00.

Kilpailuun voit osallistua ilmoittamalla kilpailutuotteesi omenakarnevaalien Infopisteelle tapahtumapäivänä klo 11.00 mennessä. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta.

Tapahtuman juontoihin on myös mahdollista saada kojunne esittely, mikäli haluat juontajan kertovan kojustanne ja tuotteistanne tarvitsen lyhyen esittelytekstin osoitteeseen tourist@lohja.fi

Sähkö:
Lohjan Museon alueen sähkön saanti on rajallinen ja joudumme arvioimaan sähkön saannin tapauskohtaisesti. Mikäli sinulla on tarvetta sähkölle, ilmoitathan tästä meille hyvissä ajoin.

Pysäköinti:
Markkinapellon väylät ovat kapeat, ja ohittaminen hankalaa. Tavara tulisi siksi purkaa autoista ja autot siirtää väyliltä pysäköintialueelle nopeasti. Peltoalueella ajo tapahtuu Moisionpolun kautta ja poistuminen Rovastinkadun kautta. TÄRKEÄÄ! AUTOA EI SAA JÄTTÄÄ MARKKINA-ALUEELLE MARKKINOIDEN AJAKSI.

Myyjien parkkipaikaksi on varattu museon parkkipaikka, rautatienkadun parkkipaikka sekä museon parkkipaikan vieressä kulkeva tie. Lisäksi parkkipaikkoja on Laurentius-salin vieressä olevalla hiekkaparkkipaikalla. Tapahtuman muu pysäköinti on osoitettu läheisten koulujen pihoille ja katujen varsille ja yleisille parkkialueille.

Pysäköinti on kielletty muualla tapahtuma-alueella liikennemerkein. Läpiajoliikenne museon takana sijaitseville tonteille sallitaan erikseen. Tiellä on kevyt este, jonka liikenteen ohjaajat siirtävät pyydettäessä. Läpiajoliikenne on vähäistä. Pysäköinnin ja liikenteen ohjaus tapahtuu yhteistyössä Autoliiton kanssa.

WC-tilat:
WC:t löytyvät Museon aitarakennuksesta sekä Museon päärakennuksesta sekä bajamajat peltoalueella.

Turvallisuus:
Tapahtumassa käytetään Omenakarnevaalien turvallisuussuunnitelmaa sekä Lohjan museon pelastussuunnitelmaa. Pelastussuunnitelma on nähtävillä tapahtuman infopisteessä. Museon näyttelyt ja tilat ovat avoinna tapahtuman ajan. Yhdistys tuo alueelle lisäksi yhden alkusammuttimen lisää, se sijoitetaan infopisteeseen.

Tapahtuman ensiapupiste sijaitsee navettarakennuksen alakerrassa. Ensiapupartio kiertää alueella. Ensiavusta on sovittu SPR:n Lohjan osaston kanssa. Ensiapupartion päivystysnumero: 040-5455155

Järjestäjien päivystys infopisteessä koko tapahtuman ajan. Infopiste sijaitsee tapahtumakentällä myyntikujien risteyksessä. Puhelin infopisteeseen: 044 369 3699

Viranomaiset turvallisuusasioissa

Yleinen hätänumero                                                    112

(sairaankuljetus, pelastuslaitos, poliisi)

Tynninharjun terveysasema
(019) 369 2900
Sairaalatie 8, 08200 LOHJA

Lohjan poliisiasema
071 87 30281
Postikatu 3 B, PL 101 , 08100 LOHJA

Elintarvikkeiden myyjät huomio!

Hygieniaosaamistodistus:
Kaikilla pakkaamattomia elintarvikkeita myyvillä henkilöillä tulee olla hygieniaosaamistodistus eli hygieniapassi. Omenien myynti sellaisenaan ei vaadi passia.

Ilmoitus elintarvikkeiden tilapäisestä myynnistä:
Jokaisen elintarvikkeita myyvän tulee tehdä ilmoitus elintarvikkeiden tilapäisestä myynnistä Lohjan ympäristöterveyspalveluihin: Lohjan kaupunki / Ympäristöterveyspalvelut, PL 71, 08101 LOHJA. Käyntiosoite: Karstuntie 4, Lohja.

Lisätietoa: bit.ly/ElintarvikevalvontaLohja

Muuta Tärkeää:

  • Tupakointi on kielletty markkina-alueella, koska Lohjan Museo on savuton alue
  • Korien tuonti alueelle on kielletty.

Ota yhteyttä:

Lohja  Matkailupalvelukeskus
044 369 1309
tourist@lohja.fi
www.visitlohja.fi